Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Στην διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε την τύχη των τοπικών κοινωνιών να την αναλαμβάνουν άνθρωποι με εμπειρία, γνώση, ήθος και αξιοπρέπεια. Στην εποχή μας δυστυχώς βιώνουμε μια πρωτοφανή οικονομική ,πολιτική και κοινωνική κρίση αλλά πρωτίστως κρίση αξιών και θεσμών. Κρίση η οποία επηρεάζει αναμφίβολα και την τοπική μας κοινωνία . Στη δεδομένη συγκυρία θεωρώ λοιπόν ότι στο πρόσωπο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου συγκεντρώνονται όλες αυτές οι προϋποθέσεις για να μπορέσει ο τόπος μας να πάρει την θέση που του αρμόζει. Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε όλοι εμείς που με μεράκι και διάθεση προσφοράς θα σταθούμε πλάι του ανιδιοτελώς για να φέρουμε εις πέρας το όραμά μας γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε. Διαβεβαιώνοντάς σας ότι θα αγωνιστώ και θα εργαστώ με επιμονή και υπομονή για την ανάπτυξη του όμορφου Δήμου μας , ζητώ την εμπιστοσύνη σας και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας απογοητεύσω.

Σας ευχαριστώ
Βασίλης Πολίτης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

Βιογραφικό του Βασίλη Πολίτη

Ονομάζομαι Πολίτης Βασίλης .Γεννήθηκα στο Σιτοχώρι Τριφυλλίας Μεσσηνίας .Εδώ και δεκαοκτώ χρόνια ζω με την οικογένεια μου στο Ωραιόκαστρο. Είμαι έγγαμος με τέσσερα παιδιά . Εργάζομαι ως καθηγητής στο 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και η σύζυγός μου είναι δασκάλα στο 3ο Δημοτικό σχολείο.

Είμαι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Τμήματος Κοινωνιολογίας. Υπηρέτησα την θητεία μου ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού ως γενικός διαχειριστής υλικών και πυρομαχικών μοίρας(79 ΜΕΘ Σάμος) και απολύθηκα με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού.
Εργασία

1989-1994 Εργάστηκα ως διοικητικό στέλεχος σε ΔΕΗ και ΟΕΚ
1994-2005 Εργάστηκα ως οικονομικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων με έδρα την Βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο την οργάνωση και παρακολούθηση αποθήκης καθώς και υπεύθυνος παραγωγής και κοστολογίου και αναλυτικής λογιστικής της παραπάνω εταιρείας
2005- σήμερα Καθηγητής στη Δ/θμια Εκπ/ση

Δραστηριότητα σε συλλόγους ,δήμο, οργανώσεις, κτλ.

Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Πρώην Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας.
Πρώην Γραμματέας και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.
Μέλος της Ένωσης Φυσικών Προσώπων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία
ΦΡΟΝΤΙΔΑ –ΑΓΩΓΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ –ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ «ΦΑΟΣ».
Μέλος του Συλλόγου Μεσσηνίων Μακεδονίας – Θράκης ( Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΣ).
Μέλος του κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θες/νίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ».
Πρώην μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Γαλήνης Ωραιοκάστρου.

Ενασχόληση με τα κοινά

Είμαι κάτοικος και δημότης Ωραιοκάστρου από το 1996.Την ενασχόλησή μου με τα κοινά την θεωρώ υποχρεωτική και επιβεβλημένη γιατί και σύμφωνα και με το απόσπασμα από τον «Επιτάφιο» που εκφώνησε ο Περικλής «…Και είμαστε οι ίδιοι που φροντίζουμε και για τα δικά μας και για τα πολιτικά μαζί πράγματα, κι ενώ καθένας μας κοιτάζει τη δουλεία του ,άλλος άλλη ,δεν κατέχουμε γι’ αυτό λιγότερο τα πολιτικά. Γιατί είμαστε οι μόνοι που όποιον δεν παίρνει καθόλου μέρος σε αυτά (τα πολιτικά)τον θεωρούμε έναν άνθρωπο όχι ήσυχο αλλά άχρηστο…». Επομένως θεωρώ ότι πρέπει να είμαι ενεργός πολίτης και πιστεύω ότι με τις ιδέες μου και τις δυνατότητές μου θα προσφέρω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Δήμου μας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top