Για πολιτικές που θυμίζουν παλαιότερες εποχές καταγγέλλει τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» αναφερόμενη στην προεκλογική, αποτυχημένη κατά γενική ομολογία, φιέστα στις παράταξης του, υποστηρίζοντας ότι η σημερινή διοίκηση για πολλοστή φορά απαξίωσε στις θεσμούς.
Ο Δ. Σαραμάντος  επέλεξε ένα δημοτικό χώρο, το Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο, για να πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του, χωρίς να προηγηθεί η απαραίτητη σχετική άδεια από το δημοτικό συμβούλιο για παραχώρηση του χώρου. Δεν έμεινε στις μόνο εκεί αλλά «χρησιμοποίησε» το εργατικό δυναμικό του δήμου σαν να ήταν δικοί του αποκλειστικά εργαζόμενοι ενώ προχώρησε σε διανομή έντυπου προεκλογικού υλικού πριν την επίσημη έναρξη στις προεκλογικής περιόδου».
Συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δήμου στις ημέρες που προηγήθηκαν στις εκδήλωσης αναγκάστηκαν να αφισοκολλήσουν στις αφίσες που την προανήγγειλαν, έστησαν την εξέδρα ενώ μετέφεραν ακόμη και στις καρέκλες στο χώρο του Κονταξοπουλείου, υπό το άγρυπνο βλέμμα του αρμόδιου αντιδημάρχου και κατόπιν εντολής του Δ. Σαραμάντου.
Καταδικάζουμε την επιλογή του δημάρχου να προχωρήσει στην εκμετάλλευση του δημοτικού χώρου, χωρίς την απαραίτητη άδεια, ημέρα μάλιστα που διεξάγονται αθλητικοί αγώνες, οι οποίοι αναβλήθηκαν, όσο και την «εκμετάλλευση» εργαζομένων του δήμου, κυρίως συμβασιούχων.
Η «Πολιτεία με Όραμα» σέβεται τα δικαιώματα των εργαζομένων και σε καμία περίπτωση δε συμφωνεί με την «επιστράτευσή» τους για στις ανάγκες μιας πολιτικής παράταξης. Οι εργαζόμενοι με κάθε μορφής σχέση εργασίας στο δήμο εργάζονται για να προσφέρουν υπηρεσίες στον δήμο και όχι στις παραταξιακές ανάγκες του εκάστοτε δημάρχου.
Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top