Φίλες και Φίλοι,
Τα ιδιαίτερα και δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο τόπος μας, αποτέλεσμα μιας καλπάζουσας οικονομικής κρίσης, μας φέρνουν όλους αντιμέτωπους με νέα δεδομένα και προκλήσεις. Καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε αλλά κυρίως να διαχειριστούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειές μας. Δυσκολίες όμως που μας τοποθετούν ενώπιον μιας προσπάθειας που πάνω απ΄ όλα πρέπει να είναι  συλλογική. Μόνο τότε εξασφαλίζεται η επιτυχία αυτής.
Η αξιοπρεπής αυτή προσπάθεια πρέπει να οικοδομηθεί μέσα από ευρεία συμμετοχή και το κυριότερο, δεν πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης από κανέναν. Γι αυτό το λόγο δηλώνω παρούσα, στο πλευρό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο πρόσωπο του οποίου αποτυπώνονται η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και το ήθος, αλλά πάνω απ΄όλα το αγωνιστικό πνεύμα που θέτει τα γερά θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Για τον τόπο που αγαπάμε, για όλους εμάς.
Με εκτίμηση
Δέσποινα Αντωνιάδου                                                                                                                                             Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου                                                                Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση

Βιογραφικό της Δέσποινας Αντωνιάδου

Καθηγήτρια αγγλικών
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ωραιόκαστρο. Ένας τόπος που συνεχίζει να κρατά γερά το μυαλό και την καρδιά μου, χωρίς ποτέ να αφήνει κανένα περιθώριο σκέψης να τον εγκαταλείψω για κανέναν λόγο. Εδώ άλλωστε είναι η οικογένεια μου και οι άνθρωποι που αγαπώ.
Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου. Στη συνέχεια σπούδασα τεχνικός διαχείρισης συστημάτων και παροχής internet- intranet. Πολύ γρήγορα όμως με κέρδισε η αγάπη μου για την αγγλική γλώσσα.
Ως κάτοχος διπλώματος proficiency και με την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, αποφάσισα να παρακολουθήσω σεμινάρια αγγλικής επιμόρφωσης και δύο σημαντικά courses στο University of Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τα τελευταία πέντε χρόνια διδάσκω την αγγλική γλώσσα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.
Ασχολήθηκα με τη διαφήμιση και τη σύνταξη σε τοπικά έντυπα, αναδεικνύοντας σημαντικά ζητήματα της περιοχής.
Άριστη γνώστης και χειριστής Η/Υ. Μιλάω ιταλικά και τον ελεύθερο μου χρόνο τον αξιοποιώ δημιουργικά κατασκευάζοντας κοσμήματα.
Λατρεύω το διάβασμα, έχοντας αγαπημένους συγγραφείς κυρίως τους Strindberg και Schopenhauer που με βοηθούν να συγκροτώ τις σκέψεις μου.
Από τον τελευταίο κρατάω σα φυλαχτό τη φράση που με έκανε να θέλω να ασχοληθώ ενεργά με τον τόπο μου «Η αλλαγή από μόνη της είναι αιώνια, αέναη, αθάνατη». Δε νομίζετε κι εσείς πως είναι καιρός για μια ουσιαστική αλλαγή;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top