ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Τρίτη 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου με το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, κο Δημήτριο Σαραμάντο, στο Δημαρχείο του Δήμου. Η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια της απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων να συναντηθεί με όλες τις παρατάξεις που πήραν μέρος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Μετά από μια σύντομη παρουσίαση από τον πρόεδρο της Ένωσης, κο Νικόλαο Τσιτιρίδη συζητήθηκαν  τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να διευθετηθούν για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων  εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, όπως επίσης ενημερώθηκε και για τα προβλήματα σχετικά με τα προγράμματα "Παιδί και θάλασσα" αλλά και για τη "θερινή δημιουργική απασχόληση" καθώς και για τη σχολική στέγη.

  Ιδιαίτερα για το θέμα της "θερινής δημιουργικής απασχόλησης" το οποίο απασχολήσει άμεσα πολλές  οικογένειες του Δήμου μας , η Ένωση γονέων πρότεινε να τεθεί ως θέμα στο επόμενο (24-6-2014) Δ.Σ. και να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση προς τη επίλυση του συγκεκριμένου θέματος, ενδεχομένος με την αλλαγή της επιτρόπου ο Δήμος Ωραιοκάστρου να κάνει μια νέα προσπάθεια για το θέμα αυτό.

Η Ένωση Γονέων παρακολουθεί το θέμα συνεχίζοντας τις επαφές και με τις υπόλοιπες παρατάξεις και ενεργεί με σοβαρότητα και προσοχή με σκοπό την επίλυση των  προβλημάτων .

 Ο Γεν. Γραμματέας

            Αθανάσιος Τσολακίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top