Η Ομάδα δράσης πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  καταγγέλλει την συνεχιζόμενη δολοφονική στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ, που προκαλεί  τη σφαγή αμάχων και παιδιών.
Κανένας πολίτης, φορέας και οργανισμός δεν μπορεί να παραμένει απαθής μπροστά στην παραβίαση κάθε έννοιας διεθνούς νομιμότητας. Η σιωπή είναι συνενοχή.  Καταγγέλλουμε την εγκληματική επίθεση του Ισραήλ, βίας και τρομοκρατίας κατά του άμαχου πληθυσμού της Παλαιστίνης. Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην παράνομη κατοχή της πατρίδας του, από το Ισραήλ.
 Ζητάμε να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι και  τα παλαιστινιακά εδάφη από τους εποίκους και τον ισραηλινό  στρατό.  Τον τερματισμό του 7χρονου αποκλεισμού της Γάζας και το δικαίωμα των παλαιστινίων προσφύγων να επιστρέψουν στις εστίες τους. Να ενεργοποιηθούν οι διεθνείς οργανισμοί και να επιβληθούν κυρώσεις στο κράτος του Ισραήλ για τις εγκληματικές του πράξεις.
Για μια Παλαιστίνη ανεξάρτητη με κρατική υπόσταση, ειρηνική, αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ,.
Τέλος ζητάμε την ενεργοποίηση όλων των τοπικών φορέων του δήμου Ωραιοκάστρου  για την εκδήλωση συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.
25/7/2014. Ομάδα δράσης πολιτών  Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top