Για τις κρατικοποιήσεις που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και τον ευτελισμό του θεσμού του προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε  στην Εγνατία Τηλεόραση  ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Δημοσιογράφος Φωκίων Φουντουκίδης:

 

 

«-Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: Να κάνουμε δημόσια καράβια, δημόσια ακτοπλοΐα και δημόσια αεροπορία, να ξαναέρθει η Ολυμπιακή. Ρωτήσανε τον κόσμο που την έχει πληρώσει εφτά φορές κάθε χρόνο παραπάνω την Ολυμπιακή;


-Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώνει ενοίκιο για το σπίτι του, όταν είναι το μόνο του περιουσιακό στοιχείο, δηλαδή η απαλλαγή του ενός σπιτιού για κάποιον που δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία είναι δεδομένη, για λόγους ισονομίας.

-Είμαστε ένα νέο Κίνημα ανοιχτό, το 80% των υποψηφίων είμαστε καινούριοι άνθρωποι, η ανανέωση του πολιτικού συστήματος είναι για μας η μεγάλη ανάγκη.


-Γιατί κάναμε εκλογές, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε τον Σταύρο Δήμα. Που είναι ο Πρόεδρος που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει κάποια μπαμπούσκα που θα την ανοίξει κάποια στιγμή και θα μας πει «αυτός είναι ο Πρόεδρος»; Δεν θα συνεργήσουμε στον εξευτελισμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ζητάμε υπευθυνότητα, ζητάμε να εκλεγεί ο Πρόεδρος στην πρώτη ψηφοφορία με 180 ψήφους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top