Τα «Αληθινά Σενάρια» και πάλι στον αέρα!!!!
Πέρασαν 19 μήνες από τότε που ‘κόπηκαν’ τα «Αληθινά Σενάρια» μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Το ‘μαύρο’ σκίασε τις ζωές όλων μας. Για εμάς τα «Αληθινά Σενάρια» δεν ήταν απλώς μια δουλειά. Ήταν κατάθεση ψυχής. Ήταν πάθος για την ξεχασμένη Ελλάδα και για τους απίθανους Έλληνες που αν και διαπρέπουν σε πολλούς τομείς, δυστυχώς δεν προβάλλονται. Μετά από 19 μήνες, προσπαθούμε, με τη νέα χρονιά, να κάνουμε μια νέα αρχή, αυτή τη φορά διαδικτυακά. Κάθε Πέμπτη, όπως συνέβαινε επί 13 χρόνια στην ΕΡΤ3, θα μπορείτε και πάλι να μας παρακολουθείτε ,online…

«Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή»
Με αυτό το σύνθημα η εκπομπή «Αληθινά Σενάρια» έστελνε επί 13 χρόνια μέσω της ΕΤ3, μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας τη δύναμη και το μεγαλείο της ανθρώπινης θέλησης. Πρωταγωνιστές ήταν συνάνθρωποι μας που κατόρθωσαν όχι μόνο να μη λυγίσουν στις αντιξοότητες της ζωής αλλά κατάφεραν να διακριθούν σε διάφορους τομείς.
Τα «Αληθινά Σενάρια » έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες του εξωτερικού για να εντοπίσουν και να παρουσιάσουν δαιμόνιους Έλληνες που μεγαλουργούν. Για τη δημοσιογραφική έρευνα έχει βραβευτεί κατ’ επανάληψη ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Ασλανίδης από το Δημοσιογραφικό Ίδρυμα Μπότση, από την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας- Θράκης καθώς επίσης από πολλούς δήμους, σωματεία και συλλόγους.
Η εκπομπή ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και παρουσιάζει τα απίστευτα κι όμως αληθινά που σ
υμβαίνουν στην ελληνική περιφέρεια.

Καλή αντάμωση λοιπόν, στο www.alithinasenaria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top