Εκτεταμένοι βανδαλισμοί και κλοπές καλωδίων σημειώθηκαν σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου ομβρίων υδάτων στον ανισόπεδο κόμβο Καλοχωρίου της Εγνατίας οδού, όπως καταγγέλλει η ομώνυμη εταιρεία.
 Οι δράστες έκοψαν και έκλεψαν τα καλώδια παροχής χαμηλής τάσης από τη ΔΕΗ, καθώς και τις μπάρες χαλκού του κιβωτίου ηλεκτρισμού και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα παραθύρου κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο, κατέστρεψαν τις σχάρες καλωδίων (οροφής και δαπέδου) και έκλεψαν τα καλώδια ισχύος και μπάρες χαλκού από τους πίνακες ισχύος. Η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” κατέθεσε άμεσα μηνύσεις και συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ θα ζητηθεί η πύκνωση των αστυνομικών περιπολιών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση.  
Η εταιρεία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς, σε περίπτωση που αντιλαμβάνονται ύποπτες ενέργειες επί εγκαταστάσεων του αυτοκινητόδρομου (κλοπές καλωδίων, στηθαίων κ.λπ.), να το αναφέρουν άμεσα στην αστυνομία ή στο προσωπικό λειτουργίας της Εγνατίας οδού (τηλ. 1077).

http://www.makthes.gr/news/reportage/132786/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top