Μετά τις μαζικές συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες τις Ελλάδας, την Τετάρτη, και το ηχηρό μήνυμα ότι ο λαός είναι ενωμένος και δεν εκβιάζεται, σήμερα σε όλες τις πλατείες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλης της Ευρώπης, θα γίνουν συγκεντρώσεις στήριξης και αλληλεγγύης στον Ελληνικό λαό αλλά και αντίστασης στην λιτότητα. Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση είναι στον Λευκό Πύργο στις 16.00.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης καθώς συλλογικότητες από όλη την Ευρώπη έχουν διοργανώσει συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις.

Όπως αναφέρουν τα καλέσματα στο διαδίκτυο "Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Θα νικήσουμε!".

http://www.alterthess.gr/content/kyriaki-152-imera-paneyropaikis-drasis-axioprepeias-kai-allileggyis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top