Τροποποίηση στο πρόγραμμα αγώνων
του Σαββατοκύριακου   14 - 15.02.2015
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας έγιναν οι παρακάτω τροποποιήσεις: 
Α.    Ο αγώνας  
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου -  Μακεδών Ευόσμου    θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.02.2015 και ώρα 11.00  στο δημοτικό γήπεδο Ευόσμου (πλαστικό) , αντί το Σάββατο 14.02.2015 και ώρα 15.30 - Υπεύθυνος Α’ Βοηθειών: Αποστολίδης Ιωάννης.
        
         Όπως  φαίνεται  ξεκάθαρα , από την ανακοίνωση – τροποποίηση  της ΕΠΣΜ ,  ο  γηπεδούχος   ΔΑΣ  Ωραιοκαστρου  έχει  έδρα  τον                  Δήμο  Ευόσμου.
        Την  εβδομάδα  που μας πέρασε ζήσαμε ένα ακόμη θρίλερ για την εξεύρεση γηπέδου ,για να αγωνιστεί μια ομάδα του Ωραιοκαστρου ,ο ΔΑΣ  Ωραιοκαστρου .Όσες προσπάθειες και αν έκανε ο υπεύθυνος της ΕΠΣΜ να έρθει σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο του γραφείου αθλητισμού του Δήμου  Ωραιοκάστρου δεν τα κατάφερε  γιατί  , όλοι δήλωναν  αναρμόδιοι  ή  εξαφανισμένοι . Οι προσπάθειες που έκαναν μέλη του Συλλόγου μας, για την  εξεύρεση γηπέδου ,δεν καρποφόρησαν . Ο Δήμος Ωραιοκαστρου ως ιδιοκτήτης όλων των γηπέδων, υπάρχουν 8 (οκτώ) δημοτικά γήπεδα εντός των ορίων του Δήμου, αδυνατεί να βρει ένα  γήπεδο ποδοσφαίρου να αγωνιστεί η ομάδα του Συλλόγου μας , όπως  υποσχέθηκε στην αρχή της περιόδου .
        Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κ. Παζαρλόγλου , υπεύθυνο πρωταθλημάτων ΕΠΣΜ. Χάρη στις προσωπικές του επαφές, βρήκε γήπεδο στο Δήμο Ευόσμου την Παρασκευή στις 14:15 . Παρακάτω  είναι η ανάρτηση στο site της ΕΠΣΜ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι (χωρίς ορισμό γηπέδου μόνον διαιτητής , ημέρα και ώρα), μέχρι που βγήκε η τροποποίηση του προγράμματος .
Σάββατο 14.02.2015
Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ  (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (15η αγωνιστική)
------------------------------------------------------
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Μακεδών Ευόσμου 
Γήπεδο: ……………………….  - ώρα: 15.30
- Α'Βοήθ.: 
Αποστόλιδης  Ιωάννης
       Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Ατάμιαν Μπέδρο  του Δήμου μας , για μια ακόμη φορά  αθέτησε  και  αυτοδιαψεύθηκε , αυτά που ο ίδιος είχε δηλώσει αβίαστα, περί στηρίξεως του ΔΑΣΩ.                                                                                Στις  17 - 01 - 2015  δήλωνε σε τοπικό site
       “.........και αν υπήρξε οποιαδήποτε φραστική αντιπαράθεση, αυτή αφορούσε καθαρά και μόνο το πρόσωπο του εν λόγω κυρίου και όχι το σύνολο του σεβαστού αθλητικού συλλόγου του ΔΑΣΩ, για  τον  οποίο  το  ενδιαφέρον  της  διοίκησης  της αντιδημαρχίας Πολιτισμού  και  Αθλητισμού  παραμένει  αμέριστο
      Αντίθετα με τις δηλώσεις οι ενέργειες  ή  μάλλον η έλλειψη ενεργειών του κ. αντιδημάρχου δείχνει ότι είναι προφανής η εμπάθεια και η εκδικητικότητα του κ. αντιδημάρχου στον Σύλλογο του  ΔΑΣ Ωραιοκάστρου  και  όπως φαίνεται  ξεκάθαρα  το πρόβλημα δεν είναι, με ένα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου  όπως ισχυρίζεται ο  κ. αντιδήμαρχος  αλλά  με  τον  Σύλλογο τον ίδιο.     
      Προφανώς, ο αντιδήμαρχος κ. Αταμιάν  Μπέδρο , βρήκε έναν όχι και τόσο πρωτότυπο  αλλά  αναμενόμενο τρόπο να μας τιμωρήσει .
Δεν κατάλαβε ότι τιμωρεί τα παιδιά του Ωραιοκαστρου ;                                      κάτοικοι Ωραιοκαστρου είναι οι αθλητές και οι γονείς τους .
Αυτός είναι ο σκοπός του ;
Είναι τιμωρός όσων ζητούν ισονομία ;
       Δεν κατάλαβε ο κ. αντιδήμαρχος ότι  εξελέγει  για να εξυπηρετεί τους πολίτες του Ωραιοκαστρου ;  και όχι να μεροληπτεί σε βάρος κάποιων ;
        Πότε επιτέλους θα μάθετε κύριε αντιδήμαρχε  πολιτισμού , κοινωνικής πολιτικής , αθλητισμού  και  νέας  γενιάς (πλήρης τίτλος) ότι δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά ;                                                                                 Ασχοληθείτε  , επιτέλους , και  με τον αθλητισμό κύριε αντιδήμαρχε. Τα προβλήματα στον αθλητισμό του Ωραιοκαστρου είναι πολλά . Δεν υπάρχουν αγωνιστικά  γήπεδα ποδόσφαιρου στο Ωραιόκαστρο και τα συνθετικά που υπάρχουν στερούνται αδείας λειτουργίας ώστε να γίνουν λειτουργικά, στερούνται επίσης αποδυτήριων .Έχετε σκοπό να τα νομιμοποιήσετε (γήπεδα και αποδυτήρια ) ;                                                                                                 Τι  έγινε με την άδεια λειτουργίας του Κονταξοπούλειου ;                                       Ευτυχώς το υπουργείο έδωσε παράταση . Άλλοι δήμοι προχώρησαν στις νομιμοποιήσεις των κλειστών γηπέδων  και  έχουν άδεια  λειτουργίας .    Είχατε υποσχεθεί  ότι στις 8-2-15 που έληγε η πρώτη παράταση (Κονταξοπούλειο)  θα  ήσασταν  έτοιμος, τώρα  δόθηκε  και  δεύτερη                    μέχρι 30-6-15                                                                                                                               Για την νέα σεζόν ( Σεπτέμβριο ) θα είστε έτοιμος κύριε  αντιδήμαρχε  ;;                                                                                                        Εμείς περιμένουμε κύριε αντιδήμαρχε ….
Τα  ψέματα  έχουν  κοντά  ποδάρια  κ. αντιδήμαρχε.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top