O TROXOS









Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά η κοπή της πίτας των bloggers του δήμου Ωραιοκάστρου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες βράδυ στον φιλόξενο χώρο του café CREMA.


Η καταπληκτική πίτα με επικάλυψη σοκολάτας και τα λογότυπα των bloggers ήταν για άλλη μια χρονιά προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Στέλιος». Τυχερός της κοπής ο διαχειριστής του blog sarkazonea.blogspot.gr, Γ. Γκόντης που κέρδισε το φλουρί.


Αρκετοί αυτοί που παραβρέθηκαν για να ευχηθούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της Β΄Θεσ/νίκης με τη Ν.Δ, Σ. Αναστασιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Γ. Παπακωνσταντίνου επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ», ο πρώην αντιδήμαρχος Α. Πολυχρονίδης, ο Π. Κοϊτσίδης , ο Γ. Εδιρνέλης επικεφαλής της «ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και Α. Θεμελής επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».

Επίσης, η κα Μαρία Ιακωβάκη, η κα Αφροδίτη Λουδοβάρη, ο Δ. Παπαδόπουλος (Σταυριώτης), ο Α. Χαρουπάκης, οι Γ. Ατματζίδης, Δάκης Μανουσάκης , ο Κ. Διαμαντόπουλος, ο Ν. Πασσιάς από τους πολίτες «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» του Δρυμού, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Γ.Νικόπουλος, ο Β. Χαντές, ο Θ. Κουτρούκης, ο Χ. Καλώνης κ.α.


Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο Γιάννης Βάγιος.


Εντύπωση προκάλεσε φυσικά η απουσία της διοίκησης του δήμου, η οποία όπως ήταν επόμενο σχολιάστηκε δεόντως.


Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν την απουσία του δημάρχου με την συνηθισμένη ενόχληση της κάθε εξουσίας από την κριτική που της ασκείται από τα μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύοντας τον φόβο και την αδυναμία της εξουσίας μπροστά στην αμφισβήτηση των πολιτών.

Τα blogs που έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας ήταν τα ακόλουθα:

www.oraiokastronet.gr,
www.oraiokastronews.blogspot.gr,
www.otroxos.gr,
www.politesoraiokastrou.gr,
www.sarkazonea.blogspot.gr,






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top