Την Κυριακή 17 Μαΐου, στη φιλόξενη αίθουσα θεάτρου του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, τα παιδιά της θεατρικής ομάδας "Λογείον" παρουσίασαν σε μικρούς και μεγάλους την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα». Ένα φροντισμένο έργο που ανέδειξε την ποιότητα και την πρόοδο της εργασίας των μικρών ηθοποιών, πάντα υπό τη διδασκαλία του ταλαντούχου σκηνοθέτη-ηθοποιού Μιχάλη Συριόπουλου. Μέσα από το παρόν δρώμενο τα παιδιά κατάφεραν να μεταφέρουν τα μηνύματα που περιέχονται στα "Λαϊκά παραμύθια από τη Βουλγαρία" που πρόσφατα εκδόθηκαν από τις εκδόσεις "Λογότεχνον".

Η παράσταση ήταν διαδραστική, με το κοινό να συμμετέχει και να διαμορφώνει το θέαμα.

Ήταν ένα απολαυστικό, διαφορετικό δρώμενο που παρουσιάσθηκε και στη 12η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης με την ίδια επιτυχία.

Τα παιδιά κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, μας έκαναν να γελάσουμε, να θαυμάσουμε, να προβληματιστούμε με τις διαχρονικές αρετές αλλά και πονηριές που περιέχονται μέσα στον πολυτελή τόμο των παραμυθιών.

Τα παιδιά κέρδισαν πολλά δώρα, κεράστηκαν χυμούς και τα λαχταριστά σάντουιτς του κυρίου Γιώργου από το Μελί-Μελί, και αγόρασαν βιβλία σε ειδικές εκπτωτικές τιμές.

Ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση αυτή, όσους παρευρέθηκαν και χάρηκαν μαζί μας το τέλος της σχολικής χρονιάς.



Η θεατρική ομάδα ΛΟΓΕΙΟΝ είναι μέλος των υπηρεσιών του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ που δραστηριοποιείται στο Ωραιόκαστρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top