ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΣΝέα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ πεζοπορία του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού
Συλλόγου Ωραιοκάστρου
Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου, διοργανώνει πεζοπορία με τίτλο « Περπατώ και γνωρίζω – Ανθρώπινες Σχέσεις στην Οικονομική Κρίση», για την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00. Η διαδρομή περιλαμβάνει Δημοτικό Πάρκο έμπροσθεν Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑΣ» – Αναψυκτήριο Bon Chateαu – Εκκλησάκι Προφήτη Ηλία – Δεξαμενή ΕΥΑΘ – Λύκεια Ωραιοκάστρου – επιστροφή στο Πάρκο της Ελπίδας. Στο τέλος της πεζοπορίας και στο χώρο του πάρκου μερικά μέλη και φίλοι του Συλλόγου θα προσφέρουν το τσίπουρο και ο κάθε συμμετέχων θα ανοίξει το ‘‘δισάκι’’ του με το πρόχειρο βραδινό του, προκειμένου να ακούσουμε τις ενημερώσεις του συλλόγου και να μιλήσουμε για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Οι πεζοπορίες αυτές εκτός της άσκησης, έχουν τον χαρακτήρα της γνωριμίας της ιστορίας της κάθε περιοχής δηλ. «Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου»  αλλά και τον χαρακτήρα της επικοινωνίας – γνωριμίας μεταξύ των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλ. «Περπατώντας γνωρίζω τον συνάνθρωπο μου και θέματα γενικού ενδιαφέροντος».
 
Έτσι σε αυτήν την πεζοπορία μέλη και φίλοι του συλλόγου θα μιλήσουν για τις αλλαγές που έφερε η οικονομική κρίση στην καθημερινότητα μας και πως επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Θα αναφερθούμε σε σκέψεις και λύσεις επωνύμων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κρίσης και στο τέλος θα θέλαμε να ακούσουμε και τις σκέψεις – προτάσεις όλων των συνοδοιπόρων για την αντιμετώπιση της κρίσης (για υποβοήθηση σας και για να τα πείτε καλύτερα προσφέρεται το τσίπουρο).
 Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του, ιδιαίτερα από διερχόμενα οχήματα. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Επιπρόσθετα ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
H διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι μήκους  μόνο 4,5 χλμ και μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (πατώντας CTRL και κλίκ).
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στο Δημοτικό Πάρκο έμπροσθεν Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑΣ», στη διασταύρωση των οδών Λεωφόρου Δημοκρατίας και Αριστοτέλη Βαλαωρίτη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 19:00. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους και κατά την κρίση τους πρόχειρο φαγητό το οποίο θα καταναλωθεί με το πέρας της πεζοπορίας, για τη συνοδεία του τσίπουρου.
Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…
Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:
ΠΕΡΙΒ
Δημήτρης Ζαχαρίου
τηλ. 6974935480

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top