Η σχολική χρονιά τελειώνει και αρχίζουν οι γιορτές σε όλα σχεδόν τα σχολεία του Ωραιοκάστρου. Στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου και στο 4ο οι γιορτές που οργανώνουν οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων θα γίνουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 20:00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οπωσδήποτε σουβλάκια, παγωτά, ποπ κορν μουσική και χορό.
Στο 1 δημοτικό πριν από τη γιορτή θα γίνει τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) από τις 16:45 . Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες με ξεχωριστές βραβεύσεις. Παράλληλα θα λειτουργεί και έκθεση κατασκευών των μαθητών του σχολείου με θέμα το σκάκι.
Βραδινή υπαίθρια προβολή της ταινίας «ΗΟΜΕ», στο 1 λύκειο.
Δελτίο Τύπου.
Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου),
Σας προσκαλούν σε βραδινή υπαίθρια προβολή της ταινίας του YannArthur – Bertrand «ΗΟΜΕ» τηνΚυριακή 14/6 στις 21:00 στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου.
Ο YannArthur – Bertrand μεταφέρει στην οθόνη μια ταινία που αποτελεί ύμνο για τον πλανήτη, αλλά και αναδεικνύει την εύθραυστη ισορροπία του. Μέσα από ένα ταξίδι σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και εναέριες λήψεις πολλών ωρών, το HOME συναρπάζει, ξαφνιάζει, προβληματίζει και αφήνει τον καθένα μας να βγάλει τα συμπεράσματά του και να αντιδράσει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top