Γνωστοποιείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της ενορίας μας ότι σήμερα 11 Ιουλίου ε.ε. μια προτεσταντική οργάνωση «Ευαγγελικών Εκκλησιών της Ελλάδας», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποιεί  «επίθεση», διανέμοντας Καινές Διαθήκες με διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό.
Πρόκειται για μια νεοπροτεσταντική οργάνωση, η οποία προσφέρει την Καινή Διαθήκη την «εγκεκριμένη από των Ορθοδόξων Πατριαρχείων,»  η ενέργεια αυτή έχει καθαρά παραπλανητικό σκοπό, αφού συνοδεύεται από προτεσταντικό υλικό. Θα πρέπει σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί να γνωρίζουμε ότι αυθεντικός ερμηνευτής της Αγίας Γραφής είναι μόνο η Εκκλησία του Χριστού πού είναι «στύλος και εδραίωμα της αληθείας»..
Η νεοπροτεσταντική αυτή οργάνωση πραγματοποιεί αυτή την προσηλυτιστική εξόρμηση σήμερα 11 Ιουλίου στην περιοχή μας, εκμεταλλευόμενη την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας.
Την Καινή Διαθήκη και το CD  καθώς και το υπόλοιπο διαφημιστικό προτεσταντικό υλικό που δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία και καλόν είναι να το  καταστρέψετε  ή να το παραδώσετε στον Ιερό Ναό μας.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

1 σχόλια:

  1. Οι βλάσφημοι του ιερού ναού Παλαιοκάστρου, καλούν τους πιστούς να κάψουν το λόγο Του Θεού! Πόση κατάντια, πόση θεοκαπηλεία! Τι τους θέλουμε τους τζιχαντιστές όταν υπάρχουν θλιβεροί λειτουργοί της ορθόδοξης Εκκλησίας που προτρέπουν τους πιστούς σε εγκλήματα!! Να καθαιρεθούν άμεσα οι διώκτες του Χριστιανισμού. Ντροπιάζουν την ορθόδοξη κοινότητα της Ελλάδας και πάνω απ΄όλα βλασφημούν τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top