ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΣ ΜΕΣΑΙΟΥ «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ
   
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30. πμ. η γενική συνέλευση του ΜΠΣ Μεσαίου Θες/νίκης «Νέα Κοτύωρα», με θέματα ισολογισμός-απολογισμός από 22-3-2015 έως 31-12-2015, η έκθεση πεπραγμένων για το ίδιο διάστημα και η έγκριση του προϋπολογισμού για το 2016. Πριν συζητηθούν αυτά τα θέματα η συνέλευση εξέλεξε πρόεδρο και γραμματέα και αυτοί ήταν πρόεδρος ο Σάββας Φ. Φωτιάδης και γραμματέας η Σοφία Θ. Αμανατίδου.
Κατόπιν ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Δ.Σ Θεόδωρο  Αμανατίδη να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της χρονιάς που αναφέρονται παραπάνω. Ο πρόεδρος παρουσίασε τον ισολογισμό-απολογισμό και την έκθεση πεπραγμένων και η εξελεγκτική επιτροπή με πρόεδρο τον Χαράλαμπο Γ.Ε Μαρμαρίδη διάβασε την έκθεση της επιτροπής στα μέλη. Τα μέλη αφού άκουσαν την παρουσίαση που έκανε ο πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα και τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής, ομόφωνα απάλλαξαν το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε ευθύνη. Κατόπιν ψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός του 2016.

Κατόπιν ο πρόεδρος του Δ.Σ Θεόδωρος Αμανατίδης έδωσε την παραίτηση του στον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης και η συνέλευση έκανε δεχτή την παραίτηση αυτή και επειδή άλλα δύο διοικητικά μέλη έδωσαν προφορική παραίτηση η γενική συνέλευση αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα εκλογών. Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 11.30 πμ. Στο Πνευματικό Κέντρο Μεσαίου με τα εξής θέματα ισολογισμός-απολογισμός τριμήνου Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου 2016. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Εάν δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη Κυριακή 10 Απριλίου στον ίδιο τόπο και χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top