Εγκαινιάζουμε σήμερα μια καινούρια στήλη με συνταγές απλές, οικονομικές και πάνω απ' όλα πεντανόστιμες.Μαγειρεύει ειδικά για το Oraiokastronews ο Executive Chef  Αντώνης Πανουσιάδης, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας.
ΠΙΑΤΟ

ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
*


ΜΕΡΙΔΕΣ
2




ΥΛΙΚΑ
GR

ΑΝΑ ΜΕΡ
ΚΟΤΣΙ
325
ΣΚΟΡΔΟ
1
ΑΛΑΤΙ
3
ΠΙΠΠΕΡΙ
8
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
25
ΡΙΓΑΝΗ
1
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
0,5
ΒΟΥΤΥΡΟ
20
ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
10
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
10
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
110
ΜΑΙΝΤΑΝΟ
3 ΚΟΤΣΑΝΑΚΙΑ



ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΛΑΤΙ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΒΟΥΤΥΡΟ,ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ,ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 30 ΣΤΟΥΣ 170
ΟΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΗΣ
Executive Chef  
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας
 Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top