Εγκαινιάζουμε σήμερα μια καινούρια στήλη με συνταγές απλές, οικονομικές και πάνω απ' όλα πεντανόστιμες.Μαγειρεύει ειδικά για το Oraiokastronews ο Executive Chef Αντώνης Πανουσιάδης, Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας.
ΠΙΑΤΟ | |
ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ | * |
| |
ΜΕΡΙΔΕΣ | 2 |
| |
| |
ΥΛΙΚΑ | GR |
| ΑΝΑ ΜΕΡ |
ΚΟΤΣΙ | 325 |
ΣΚΟΡΔΟ | 1 |
ΑΛΑΤΙ | 3 |
ΠΙΠΠΕΡΙ | 8 |
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ | 25 |
ΡΙΓΑΝΗ | 1 |
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ | 0,5 |
ΒΟΥΤΥΡΟ | 20 |
ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ | 10 |
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ | 10 |
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ | 110 |
ΜΑΙΝΤΑΝΟ | 3 ΚΟΤΣΑΝΑΚΙΑ |
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΛΑΤΙ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ,ΒΟΥΤΥΡΟ,ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ,ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 30 ΣΤΟΥΣ 170
ΟΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΗΣ
Executive Chef
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας
Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου