Δήλωση υποψηφιότητας του Παντελή Πορφυριάδη


Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στον τόπο που γεννήθηκα και στους ανθρώπους του, επιλέγω να συμμετέχω για δεύτερη φορά, πιστός στα ήθη τις αξίες και τις αρχές της οικογένειας μου, στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ».

Νιώθω υπερήφανος που συμπορεύομαι με την καλύτερη ομάδα υποψηφίων όλων των συνδυασμών, ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, κοινωνικά μορφωμένους, επαγγελματικά καταξιωμένους, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του Ωραιοκάστρου.
ΕΜΕΙΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
με ήθος και εργατικότητα να κερδίσουμε την χαμένη εμπιστοσύνη των συμπολιτών!

Παντελής Πορφυριάδης
Δημότης Ωραιοκάστρου

Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου


Δήλωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Μέλιου
     Στα 5 επόμενα χρόνια οι πολίτες του δήμου μας επιζητούν αναβάθμιση του πολιτισμού,του αθλητισμού και των κοινωνικών δομών του δήμου μας.
     Η αναπτυξιακή  ώθηση μπορεί να δοθεί  και μέσα από την ενότητα ως τουριστικός προορισμός με την πληθώρα αρχαιολογικών ευρημάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας.Οι υποδομές του τουρισμού υπάρχουν αλλά θέλουν αναβάθμιση και επέκταση.Η έλευση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση μέσα από τα έργα που θα χρειαστούν για την ευκολότερη πρόσβαση των τουριστών στο δήμο μας.
    Η εργατικότητα, το ήθος, η εντιμότητα, και  πάνω απ¨ όλα ο άνθρωπος Αστέριος Γαβότσης με κάνουν να συμπορεύομαι μαζί του και με την παράταξη ¨Πολιτεία με όραμα¨ ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας για την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας.
    Η θέληση, η εμπειρία, η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα, και η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο όλα αυτά τα χρόνια είναι η εγγύηση και το συμβόλαιο τιμής με όλους σας.
    Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια του Αστέριου Γαβότση και της παράταξης  ¨Πολιτεία με όραμα¨  για να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις μας.
Αναστάσιος Μέλιος
Δημότης  Ν.Φιλαδέλφειας
Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top