Το αποτέλεσμα των εκλογών δικαιώνει τις ιδέες, τις προτάσεις και τον κόπο των φίλων και των μελών του Ποταμιού, σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Σφραγίζει όμως και μια νέα εποχή με πολλά και σημαντικά πρόσωπα που στέλνουν οι πολίτες της χώρας στη Βουλή, από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, με ένα όμως κοινό χαρακτηριστικό: την αποστροφή στον πολιτικαντισμό και στις παλαιοκομματικές τακτικές σε κεντρικό πολιτικό αλλά και κυρίως σε τοπικό επίπεδο που περιελάμβαναν πρακτικές που μας γυρνούν αιώνες πίσω. Αυτά τέλειωσαν σήμερα οριστικά με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
Έδωσα με τους πολίτες της Β Θεσσαλονίκης μαραθώνιο αγώνα, με διαρκή παρουσία παντού, πόρτα-πόρτα, έναν αγώνα που το καθαρό αποτέλεσμα δικαίωσε πανηγυρικά.  Γιατί ο αγώνας ήταν τίμιος, καθαρός, ειλικρινής, αψεγάδιαστος, καθαρά κινηματικός. Ήταν Με τους Πολίτες της Β’ Θεσσαλονίκης, Για τους Πολίτες της Β Θεσσαλονίκης. Δεν ήταν για τους κολλητούς, δεν ήταν για τους δικτυωμένους, δεν ήταν για τους μπαγαπόντηδες, δεν ήταν για τους επαγγελματίες πολιτευτές. Αυτοί και οι πρακτικές τους μπήκαν σήμερα οριστικά στο περιθώριο.
Η προσπάθεια μας, και το τονίζω αυτό ιδιαιτέρως, επιβραβεύτηκε και αναγνωρίστηκε αναλογικά σε όλη την περιφέρεια, σε όλους τους δήμους, κι αυτό δείχνει την καθαρότητα, την εγκυρότητα και την αξία του αποτελέσματος που πετύχαμε.
Αφιερώνω την εκλογή μου στη Β Θεσσαλονίκης σε όλους τους πολίτες της Β Θεσσαλονίκης και υπόσχομαι να συνεχίσω και να δικαιώσω τους αγώνες τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top