Αναδημοσίευση από τον Ελεύθερο Τύπο

Τα άνω-κάτω έχουν έρθει στο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία εβδομάδα, εν μέσω πυρετωδών διεργασιών για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, ενόψει των επικείμενων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, υποψήφια δεν θα είναι η Ραχήλ Μακρή η οποία επιστρέφει στο... σπίτι της, αφού όπως γνωστοποίησε η ίδια της ζητήθηκε να κατεβεί υποψήφια σε άλλη εκλογική περιφέρεια από εκείνη που την ανέδειξε, δηλαδή την Κοζάνη, κάτι που η ίδια θεώρησε έξω από τις δυνάμεις της. «Σε κάθε περίπτωση αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι» δήλωσε η ίδια.

«Θεωρώ ότι είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγω έναν αξιοπρεπή αγώνα σε μία περιοχή που δεν την γνωρίζω και δε με γνωρίζουν» αναφέρει η κ. Μακρή, αναφερόμενη στην περιοχή των Γρεβενών, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι πόρτες δεν έχουν κλείσει.

Επιπλέον, αναφέρει πως ήδη έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κοινός τόπος για να κατέβει υποψήφια στην Κοζάνη με τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

Ωστόσο, υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Χάρρυ Κλυνν στη Β' Θεσσαλονίκης, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ήδη συμπράξει με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top