Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Καθώς τελείωσαν οι γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και μαζί με αυτές ένας κύκλος δραστηριοτήτων για την Ενορία μας, οφείλουμε, ως ελάχιστο δείγμα έκφρασης της ευγνωμοσύνης μας, να πούμε ένα «ευχαριστώ», δημόσια στους κάτωθι:
·       Στο προσωπικό του Ναού μας (νεωκόρους, καθαρίστριες κλπ) για την αποδοτική εργασία τους σε όλη την περίοδο και του σαρανταλείτουργου, και του Δωδεκαημέρου.
·       Στον «καθημερινό» μας ψάλτη, κ. Στυλιανό Κυριακίδη, ο οποίος δεν φείδεται κόπου και χρόνου και διάθεσε εαυτόν στην υπηρεσία της Ενορίας μας, ερχόμενος καθημερινά από το Μελισσοχώρι, για να ψάλλει στις καθημερινές Θ. Λειτουργίες και λοιπές ακολουθίες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί καμία αμοιβή για τον κόπο του.
·       Στους χορούς των ψαλτών της Ενορίας μας, τον πρωτοψάλτη κ. Αντώνιο Κωνσταντινίδη και το λαμπαδάριο κ. Αθανάσιο Παγιούλα για την άψογη εκτέλεση των μελών του Δωδεκαημέρου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους δύο δομέστιχους του δεξιού αναλογίου κ. κ. Χρήστο Μπίσμπο και Μωυσή Ρωμανίδη που η αγάπη τους για την ψαλτική τέχνη αλλά και την Ενορία μας τους φέρνει κάθε Κυριακή και μεγάλη γιορτή από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο για να διακονήσουν το αναλόγιο της Παναγίας μας.
·       Στο Εκκλησιαστικό μας Συμβούλιο και ιδιαίτερα στους κ. κ. Αστέριο Παππά και Ελευθέριο Γιαρεντζίδη για την πολύτιμη παρουσία και διακονία τους στο ι. Βήμα της εκκλησιάς μας.
·       Όλους όσους διακονούν το ι. Βήμα του Ναού μας.
·       Όλες τις κυρίες (ευπρεπίστριες) που διακόνησαν στην καθαριότητα του Ναού λίγο πριν τις γιορτές.
·       Όλα τα μέλη των συνεργείων του Εράνου Αγάπης που κατέβαλλαν το μέγιστο των δυνάμεών τους.
·       Όλους τους ενορίτες μας και όχι μόνο που πρόσφεραν τρόφιμα για τα χριστουγεννιάτικα δέματα της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων.
·       Τις κυρίες του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου για τη φροντίδα και τον κόπο που καταβάλλουν στην Τράπεζα Τροφίμων.
·       Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου & Φίλων για τη συλλογή και κατάθεση στην Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων αξιόλογης ποσότητας τροφίμων με την ευκαιρία των εορτών.
·       Όλους όσους ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν από το υστέρημά τους στον Έρανο Αγάπης της Ενορίας μας.
·       Τη Γυναικεία Χορωδία “Eu Choralis” και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας «Σολ» της Ενορίας μας καθώς και το προσκαλεσμένο σχήμα, το «Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής» του Ι.Ν. Αναλήψεως Θεσσαλονίκης, για τη συμμετοχή τους στη φιλανθρωπική, χριστουγεννιάτικη συναυλία που δόθηκε στο κτίριο «Παύλος Μελάς» Παλαιοκάστρου στις 23/12/2014, οι οποία είχε στόχο την ενίσχυση της οικογένειας του δεκατετράχρονου ενορίτη μας Γιώργου, που πάσχει από λευχαιμία. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατέστη δυνατή η συγκέντρωση του ποσού των οχτακοσίων ευρώ, το οποίο παραδόθηκε στην οικογένεια του Γιώργου. Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας, Άνθη-Φυτά Γιάννης, τον ηλεκτρολόγο μας κ. Βασίλη Κωσταβέλη, το κατάστημα Εκτυπώσεις Τσιτιρίδης, το Δήμο Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση της αίθουσας, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν ή προέβαλλαν την εκδήλωση και φυσικά την υπεύθυνη της μουσικής διδασκαλίας των δύο χορωδιακών σχημάτων της Ενορίας κ. Άννα Γεράση και τον μαέστρο μας κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη αλλά και τη συνεργάτιδά μας, συνοδό στο πιάνο, κ. Δώρα Λιθοπούλου. Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας “Eu Choralis” που επιμελήθηκαν το κέρασμα του καλεσμένου μουσικού σχήματος.
·       Ευχαριστούμε για την υποστήριξη το κατάστημα «Μούσσες» και προσωπικά τον κ. Κώστα Τσαρούχα, το Catering ΆΛΣΟΣ και τον κ.  Γιάννη Συμεωνίδη, τον κ. Αθανάσιο Πουρσαλίδη και το ανθοπωλείο της κ. Σόνιας Χριστινάκη.
·       Ευχαριστούμε τους ενορίτες μας που ανταποκρίνονται στην ανάγκη του Ναού μας και του Πνευματικού μας Κέντρου για προμήθεια πετρελαίου καθώς και την εταιρεία υγρών καυσίμων του κ. Παναγιώτη Καταρτζή για τη διευκόλυνση και την προσφορά του.
·       Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους στενούς και ευρύτερους συνεργάτες της Ενορίας μας αλλά και όσους πιθανόν, εκ παραδρομής, να λησμονούμε, για τη συνεργασία και την προσφορά τους.  

Η Ενορία μας συνεχίζει το έργο της και το 2015 με ποικίλες δράσεις που απευθύνονται σε όλη την τοπική μας κοινωνία.
Καλή και ευλογημένη χρονιά.              

  facebook.com/kimisitheotokouoreokastrou
  koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com

  twitter.com/inkthoreokastro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top